.

ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια της Εράνης, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στο Δήμο Τριφυλίας, στον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας, στους εργαζόμενους του Δήμου και προσωπικά στον Δήμαρχο κ. Κατσίβελα Παναγιώτη και στην υπεύθυνη του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου κα Φωτεινή Στυλιανού, για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση των εργασιών επέμβασης στις από πολύ καιρό προβληματικές εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων του παλαιού γηπέδου, που χρησιμοποιείται ως έδρα για την ομάδα μας. 
Αρκετά από τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν στην ανακαίνιση που έκανε ο Δήμος με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 1ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη μας.


Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε ότι είμαστε πολύ περήφανοι για όλους τους ανθρώπους του Σωματείου μας, καθώς Διοίκηση, παίκτες και παιδιά των Ακαδημιών, δούλεψαν ακατάπαυστα για πολλές ώρες και για πάνω από 15 ημέρες για τον καθαρισμό και την περιποίηση των γηπέδων και για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. 
Ευχόμαστε στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ανάλογες διοργανώσεις.