Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Με αγιασμό και επίσημη πρώτη ξεκίνησε η προετοιμασία για το πρωτάθλημα [ Φωτογραφίες + video ]

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την επίσημη πρώτη προπόνηση ξεκίνησε χθές το απόγευμα την προετοιμασία της η Εράνη Φιλιατρών υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νίκου Φρούσου και του βοηθού του Κώστα Λυπερόπουλου.

Στον Αγιασμό που τέλεσε ο ........

Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Μετά τον αγιασμό ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γριβοκωστόπουλος χάρισε στον Σεβασμιότατο μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές όλων των παικτών και των προπονητών ευχαριστώντας τον για τα καλά του λόγια και για τις ευχές που έδωσε πέρσι στην ομάδα και κατάφερε να πετύχει πλήρως τους στόχους της.

Ο προπονητής τη ομάδας Νίκος Φρούσος σε δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα είπε ότι είναι μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά. Σαν στόχο της ομάδας έθεσε πρωτίστως είναι η παραμονή στην κατηγορία και μάλιστα όσο γίνεται πιο νωρίς κάνοντας μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.
Αναμένουμε κάποιες προσθήκες στην ομάδα με κάποιους ακόμα παίκτες ενώ το ρόστερ θα ξεκαθαριστεί μέσα στην εβδομάδα.
Η Εράνη έχει σώσει βάρος κυρίως στα παιδιά των Φιλιατρών που αποτελούν το 90% των παικτών.

Δείτε φωτογραφίες και Video από τον Αγιασμό.